Advies

Advies

Heeft u te kampen met tijdgebrek of weinig ervaring bij de aan- of verkoop van kunst en antiek, dan kan ik als bemiddelaar veel werk uit handen nemen.

Verkoop

U bent in het bezit van een serie zilveren kandelaars en u wilt deze verkopen. Ik kan u adviseren over het juiste veilinghuis met een optimale opbrengst als resultaat. U kunt van mij inzicht in de veilingmarkt verwachten.

Wilt u op korte termijn financiële armslag dan is het een optie om u in contact te brengen met een gerenommeerde antiquair. U vraagt zich misschien af: is de tijd wel rijp om te verkopen? Of: kan ik mijn zilveren kandelaars beter in Nederland verkopen of in het buitenland? Ik adviseer u graag.

Broekhof taxatie successie

Aankoop

U wilt uw verzameling uitbreiden met een Zeeuwse tekening van Jan Toorop. Is het wel verstandig om dat nu te doen? Niet alleen hierover kan ik u adviseren, maar door de vele contacten in de kunstwereld is het ook mogelijk om u tijdig te informeren over het aanbod bij veilinghuizen.

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Contact

Cees Broekhof
Telefoon: 023-527 66 56
Mobiel:    06-27 04 02 05
Email:      ceesbroekhof@live.nl

Op alle transacties zijn de Algemene Voorwaarden van de Federatie TMV van toepassing.